• Search
  • Home
  • Email
  • Print
  • Contact

PrO

Luisteris

donderdag 16 februari 2017

Luisteris

Twee conducteurs van de NS hebben op donderdag 16 februari aan de derde klas van het praktijkonderwijs iets verteld over het soms onbezonnen gedrag van personen rondom het spoor en in de trein.


PrO

Knotten

donderdag 16 februari 2017

Knotten

Woensdag 15 februari 2017 zijn enkele leerlingen van het praktijkonderwijs wilgen aan het knotten geweest.


VMBO

Voorbereiding op Lapland

vrijdag 10 februari 2017

'Hoe kun je je beter op de kou voorbereiden, dan de kou op te zoeken?' In maart vertrekt een groep van zestien leerlingen onder leiding van enkele docenten naar Lapland.


Groep 8Nieuws algemeen

Foto's Open Huis

maandag 30 januari 2017


Groep 8Nieuws algemeen

Openhuiskrant

maandag 30 januari 2017


HAVO/VWO

Twee gastsprekers bij het vak NLT

vrijdag 27 januari 2017

Op het Carmel College Salland wordt sinds enkele jaren het vak Natuur, Leven & Technologie (NLT) als keuze-examenvak aangeboden


PrO

Verslaving

woensdag 25 januari 2017

Verslaving

Vrijdag 20 januari heeft Tactus de derde klas van het praktijkonderwijs voorlichting gegeven. Tactus biedt hulp en advies aan jongeren en volwassenen die kampen met een verslaving.


VMBO

Santa Run

vrijdag 23 december 2016

Santa Run

Evenals vorig jaar werd als afsluitende activiteit voor de kerstvakantie voor alle leerlingen van het vmbo de Santa Run georganiseerd.


PrO

Geslaagd!

woensdag 21 december 2016

Geslaagd!

Bryan Hulsegge en Eh Doh Soe Wah zijn nog net voor de kerstvakantie geslaagd voor de cursus ‘Velig werken met de motorkettingzaag’.PrO

Kerstactiviteiten

dinsdag 20 december 2016

Kerstactiviteiten

Helaas gingen door omstandigheden de kerstmarkt en de Christmas party op school niet door.
Gelukkig gaan de andere kerstactiviteiten voor de leerlingen van het praktijkonderwijs wel door.


Groep 8

Gezien en gekend worden!

dinsdag 6 december 2016

Sinds dit schooljaar werkt Carmel College Salland in domeinen. Dit betekent dat de school is opgedeeld in 10 onderwijsteams. En elk team heeft een eigen plek in de school: een ‘schooltje in de school’. Dit noemen wij een domein. Dit is jouw veilige leeromgeving waar jij gezien en gekend wordt!


VMBO

Middagje schaatsen

maandag 5 december 2016

Middagje schaatsen

Begin november zijn twee docenten met een groep leerlingen tijdens de lessen Carmel Class / Fit For Life naar het AZC in Schalkhaar geweest, met als doel het blikveld van de leerlingen te verruimen. Om hier een vervolg aan te geven zijn zij enkele weken later met dezelfde leerlingen naar De Scheg in Deventer gegaan om te schaatsen met leerlingen van de ISK-school uit Deventer.

 


PrO

Beroepen Doe-Dagen

donderdag 1 december 2016

Beroepen Doe-Dagen

Op donderdag 1 december hebben de leerlingen van de tweede en de derde klas een kijkje genomen op de Beroepen Doe-Dagen in Hardenberg. Ze hebben zich laten voorlichten over de vele beroepsmogelijkheden die er voor hen zijn. Ze namen ook actief deel aan de "Doe-Activiteiten".


PrO

Workshop 'Animatie'

woensdag 16 november 2016

Workshop 'Animatie'

Op woensdag 16 november hebben de leerlingen van klas 1 en 2 een workshop animatie maken gevolgd.
Onder leiding van illustrator Leonie Meijer van Kleinkunstig Overijssel hebben ze geleerd hoe ze met eenvoudige middelen en een IPad zelf een korte film in elkaar kunnen zetten.


RSS