• Search
  • Home
  • Email
  • Print
  • Contact

Carmel Classes

Wat is er nou leuker dan je talenten te ontdekken, verder te ontwikkelen en dingen te doen die je leuk vindt? Dat kan bij ons op school! In het begin van het schooljaar maak je zelf een keuze uit één van de Carmel Classes. Je volgt een jaar lang, naast het gewone lesprogramma, ook nog twee lesuren per week naar keuze. Welke kies jij?

Carmel sports & lifestyle

Ben jij iemand die van sporten houdt? Bij Carmel sports & lifestyle ga je aan de slag met sport en een gezonde leefstijl. Je kunt denken aan klimmen, schaatsen, fietsen, zwemmen, handbal en streetdance, maar er is bijvoorbeeld ook aandacht voor EHBO en gezonde voeding.   

Carmel art & music 

Leef jij je graag creatief uit? Bij Carmel art & music kom je in aanraking met allerlei kanten van kunst, muziek, zang, dans en toneel. Zo leer je bijvoorbeeld wat er komt kijken bij het maken van een musical. Daaraan kun je op verschillende manieren meewerken: op het toneel, maar ook achter het toneel. Denk maar aan decors maken, grime, licht- en geluidstechniek of affiches maken. 

Carmel science & technology

Bij Carmel science & technology kom je in aanraking met nieuwe technologie. Je ontdekt hoe onze wereld technisch in elkaar steekt en je krijgt extra te maken met allerlei toepassingen van ICT. Je gaat praktisch aan de slag (techniek) en je ontwikkelt je als onderzoeker (technologie). Je kunt dus op verschillende manieren je technische creativiteit ontwikkelen.

Carmel international business

Wil jij klaar zijn voor de wereld van de toekomst? Bij Carmel international business kun je je hierop voorbereiden. Je leert veel over andere landen en misschien ga je wel op uitwisseling naar bijvoorbeeld Frankrijk, Engeland of  Finland. Op het vmbo onderhoud je contacten met andere scholieren in Europa. Op het havo-vwo kun je in het Anglia programma je Engels extra versterken en een internationaal erkend diploma behalen.