• Search
  • Home
  • Email
  • Print
  • Contact

Routebeschrijving

Routebeschrijving met eigen vervoer naar het Carmel College Salland in Raalte
 
Carmel College Salland (CCS) staat in Raalte (provincie Overijssel).Komend vanuit de richting ZWOLLE volgt u de N35 richting Almelo.Bij de afslag Raalte gaat u rechtsaf (N348 richting Deventer). 
Neem de derde afslag op de rotonde na de spoorwegovergang en op de daarna volgende rotonde de eerste afslag rechts. U bent dan op de Zwolsestraat.
Komend vanuit de richting NIJVERDAL / ALMELO volgt u de N35 richting Zwolle tot Raalte. Pas bij de afslag richting Deventer (N348) gaat u linksaf. Neem op de eerstvolgende rotonde de derde afslag en op de daarna volgende rotonde de eerste afslag. U bent dan op de Zwolsestraat.
 
Komend vanuit de richting DEVENTER volgt u de N348 richting Zwolle.Negeer de eerste rotonde (richting industrieterrein) richting Raalte en ga rechtdoor bij de daarop volgende verkeerslichten. Blijf op de N348 en neem op de eerstvolgende rotonde (voor de spoorwegovergang) de eerste afslag. Neem op de daaropvolgende rotonde de eerste afslag rechts. U bent nu op de Zwolsestraat en treft  aan uw rechterhand de vestiging vmbo. (Zwolsestraat 57). Door de Zwolsestraat verder in te rijden en de eerstvolgende afslag naar rechts te nemen komt u op de Hofstedelaan. Op het adres Hofstedelaan 4 is havo/vwo gehuisvest. Door op de Hofstedelaan meteen de eerste afslag te kiezen komt u op Florens Radewijnsstraat 6. U komt nu u bij de hoofdingang van de school, tevens vmbo en Praktijkonderwijs (Florens Radewijnsstraat 6). Kijk voor meer informatie op www.routenet.nl

Routebeschrijving na gebruikmaking van het openbaar vervoer vanaf station Raalte

Station Raalte is gesitueerd in de hoek van Ceintuurbaan / Korenstraat.Carmel College Salland ligt op 10 minuten loopafstand van het station. Het gebouw Zwolsestraat 57 (vmbo-bovenbouw) is gemakkelijk te bereiken door de Ceintuurbaan aan te houden. Deze mondt uit in een rotonde. Bij deze rotonde staat het gebouw Zwolsestraat 57 waar een deel van het vmbo is gehuistvest.

Wilt u een bezoek brengen aan vmbo, praktijkonderwijs of havo/vwo?

In dit geval volgt u vanaf het stationsplein de Ceintuurbaan en gaat u de derde straat linksaf (Monumentstraat). U volgt de Monumentstraat en neemt de tweede afslag rechts (Zwolsestraat). Neem op de Zwolsestraat de eerste afslag links. Na ongeveer 50 meter ziet u het gebouw havo/vwo (Hofstedelaan 4) aan uw linkerzijde. Voor vmbo of het praktijkonderwijs neemt u de eerste afslag rechts. U komt dan aan de Florens Radewijnsstraat 6.