• Search
  • Home
  • Email
  • Print
  • Contact

Mediatheek

De mediatheek is iedere schooldag geopend van 08.15 uur – 16.00 uur. Als leerling van de school kun je gratis gebruik maken van de mediatheek. De mediatheek is een werkruimte, eten en drinken is niet toegestaan. 

Bij iedere activiteit (boeken lenen, verlengen, computergebruik) heb je altijd je mediatheekpas nodig. Zonder pas begin je niets. Lenen voor iemand anders op jouw pas is niet toegestaan. Ben je je pasje kwijt dan kun je aan de balie van de mediatheek een nieuwe bestellen tegen een kleine vergoeding.  

In de mediatheek kun je o.a.: studeren, gebruik maken van de naslagwerken, lees- studieboeken, printen, gebruik maken van de computers. Alle computers zijn voorzien van tekstverwerking, internet en div.educatieve software. Het gebruik van internet is gratis.Ook kun je onze catalogus raadplegen op de computer.  

Het gebruik van de (internet) computers is uitsluitend toegestaan voor serieuze informatievragen. Het bezoeken van verkeerde sites, ook chatten, afhandelen van privé e-mail, spelletjes, plaatsen van verkeerde bestanden /afbeeldingen op de schijfruimte van de school leidt tot het blokkeren van je pas.

Het  (trachten te) veranderen van instellingen etc. op de computers is ten strengste verboden. Het onderhoud van het netwerk binnen onze school vergt veel tijd en aandacht. Ga zorgvuldig om met de computers, dan hebben jij en je medeleerlingen er meer plezier van. Bovendien willen we deze dienst graag blijven aanbieden. Dat kan alleen als iedereen zich aan de regels houdt.  
Bij wangedrag en/of misbruik van de aanwezige materialen kan je pas worden ingetrokken en word je de toegang tot de mediatheek ontzegd.