• Search
  • Home
  • Email
  • Print
  • Contact

Beroepen Doe-Dagen

donderdag 1 december 2016

Beroepen Doe-Dagen

Op donderdag 1 december hebben de leerlingen van de tweede en de derde klas een kijkje genomen op de Beroepen Doe-Dagen in Hardenberg. Ze hebben zich laten voorlichten over de vele beroepsmogelijkheden die er voor hen zijn. Ze namen ook actief deel aan de "Doe-Activiteiten".

Lees verder

Workshop 'Animatie'

woensdag 16 november 2016

Workshop 'Animatie'

Op woensdag 16 november hebben de leerlingen van klas 1 en 2 een workshop animatie maken gevolgd.
Onder leiding van illustrator Leonie Meijer van Kleinkunstig Overijssel hebben ze geleerd hoe ze met eenvoudige middelen en een IPad zelf een korte film in elkaar kunnen zetten.

Lees verder

Wat doe jij?

woensdag 9 november 2016

Wat doe jij?

De leerlingen van klas 1 en 2 hebben mogen kijken naar de voorstelling “Wat doe jij?”.
Deze voorstelling gaat over praktijksituaties in de klas; pesten en meelopen, de baas spelen, manipulatie en de positie van de eenling die onder druk staat van de groep.

Lees verder

Droom niet je leven maar leef je droom!

vrijdag 4 november 2016

Droom niet je leven maar leef je droom!

Bouke heeft een aantal jaren bij ons op het praktijkonderwijs gezeten. Vanaf klas 1 wilde hij graag het leger in. Om dit te bereiken heeft hij veel hindernissen moeten nemen, maar het is hem gelukt. Hij is nu werkzaam bij de verkenners.

Lees verder

Techniekdag 2016

dinsdag 4 oktober 2016

Techniekdag 2016

Ook dit jaar openen 6 zeer diverse technische bedrijven de deuren voor een uniek kijkje binnen. Elk bedrijf maakt op geheel eigen, bewuste wijze gebruik van verschillende technieken om een product te realiseren of te repareren.

Lees verder

RSS