• Search
  • Home
  • Email
  • Print
  • Contact

Subsidie Leader

vrijdag 14 april 2017

Kennis opdoen op school is prima. Maar dat alleen is niet meer voldoende. Van jonge mensen wordt steeds meer verwacht dat ze ook sociaalvaardig zijn.

Lees verder

Bezoek uit Oostenrijk

maandag 10 april 2017

Bezoek uit Oostenrijk

Afgelopen maandagavond kwamen acht Oostenrijkse leerlingen en hun docent Maria Brandstetter aan op het station van Raalte. Zij zijn deze week te gast bij leerlingen uit de derde klas.

Lees verder

Thema avond voor ouders op 29 maart

Opvoeden & Groepsdruk

maandag 27 maart 2017

Dit jaar organiseert de oudervereniging op woensdag 29 maart haar jaarlijkse thema avond voor alle ouders/verzorgers. Met dit jaar het thema Opvoeding & Groepsdruk. Van 19.30-21.00 uur. Atrium, Hofstedelaan 4, Raalte.

Mis deze avond niet en meld u aan. Het aantal plaatsen is beperkt: vol is vol!

Lees verder

Ikken@lcohol

dinsdag 21 maart 2017

Onder het motto ’18-? Geen alcohol erin!’ organiseert Tactus Verslavingszorg de Ikken@lcoholcampagne. De campagne wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd in het werkgebied van Tactus.

Lees verder

Scholierenverkiezingen

vrijdag 17 maart 2017

Onder de derdejaars leerlingen van het vmbo zijn scholierenverkiezingen gehouden. Ook hier bleek de VVD van premier Mark Rutte de populairste partij. Omgerekend naar zetels zou deze partij 32 zetels krijgen. Tweede en derde waren de PVV en het CDA met respectievelijk 24 en 18 zetels. De uitslag onder de scholieren toont opvallend veel overeenkomsten met de landelijke uitslagen van de verkiezingen. Ook daar bestond de top drie uit de VVD, PVV en het CDA.

 

Lees verder

RSS