• Search
  • Home
  • Email
  • Print
  • Contact

Bijzondere voorbereiding theaterproductie

maandag 10 juli 2017

Op dinsdag en woensdag zijn de uitvoeringen van de theaterproductie ‘Kankerlijers’ naar de gelijknamige film van Lodewijk Crijns, door derdejaars leerlingen die gekozen hebben voor de Carmel Class Art & Music. Ook leerlingen die de keuze hebben gemaakt voor D&P Podium en Producties vervullen een grote taak in de productie.

Lees verder

Kennismakingsavond 10 juli

voor ouders van vmbo brugklas 2017-2018

maandag 10 juli 2017

Op maandag 10 juli worden er informatiebijeenkomsten voor ouders van toekomstige brugklasleerlingen vmbo gehouden. De tijden zijn als volgt. 

  • vmbo BB-KB start om 19.00 uur 
  • vmbo GT start om 20.00 uur 

Deze informatiebijeenkomsten worden gehouden in de kantine van gebouw Florens Radewijnsstraat 6. Er wordt gestart met een gezamenlijke bijeenkomst in de kantine, waarna de ouders met de mentor van zoon/dochter in een lokaal verder praten. Het totale programma duurt ongeveer anderhalf uur. 

In verband met de verwachte drukte op de parkeerterreinen adviseren wij u, om als het enigszins kan, met de fiets te komen.

 

Lees verder

Diploma-uitreikingen en gala

vrijdag 7 juli 2017


Het sfeervolle HOFtheater was op donderdag 6 juli weer het feestelijke decor van de diploma-uitreikingen van zowel het vmbo als het praktijkonderwijs.

Lees verder

Sportdag klas 3

donderdag 6 juli 2017

Sportdag klas 3

Donderdag 29 juni heeft de sportdag voor de 3e jaars vmbo leerlingen plaats gevonden. De leerlingen konden vooraf kiezen uit negen activiteiten, zodat iedereen een geschikt onderdeel kon uitkiezen.

 

Lees verder

Excursie Altenau

donderdag 29 juni 2017

Van 31 mei tot en met 2 juni is een groep van vierentwintig leerlingen met drie begeleiders naar Altenau (Harz) geweest

Lees verder

RSS