• Search
  • Home
  • Email
  • Print
  • Contact

Triatlon groot succes

vrijdag 23 juni 2017

Triatlon groot succes

De vierde editie van de triatlon is vandaag geweldig verlopen! Tweeënzestig deelnemers (zowel leerlingen als docenten) van de afdeling vmbo en pro hebben 500 meter gezwommen in het zwembad van Tijenraan. 21,2 km gefietst bij sportpark Ramele en 5,2 km hard gelopen in park Drostekamp.

Lees verder

Bezoek schrijfster Iris Boter

dinsdag 20 juni 2017

Vandaag was Iris Boter weer te gast op het Carmel College Salland. Ze is schrijfster en illustrator van jeugdboeken en boeken voor jongvolwassenen. Drie klassen van het vmbo hadden de eer haar te ontmoeten.

Lees verder

Subsidie Leader

vrijdag 14 april 2017

Kennis opdoen op school is prima. Maar dat alleen is niet meer voldoende. Van jonge mensen wordt steeds meer verwacht dat ze ook sociaalvaardig zijn.

Lees verder

Bezoek uit Oostenrijk

maandag 10 april 2017

Bezoek uit Oostenrijk

Afgelopen maandagavond kwamen acht Oostenrijkse leerlingen en hun docent Maria Brandstetter aan op het station van Raalte. Zij zijn deze week te gast bij leerlingen uit de derde klas.

Lees verder

Thema avond voor ouders op 29 maart

Opvoeden & Groepsdruk

maandag 27 maart 2017

Dit jaar organiseert de oudervereniging op woensdag 29 maart haar jaarlijkse thema avond voor alle ouders/verzorgers. Met dit jaar het thema Opvoeding & Groepsdruk. Van 19.30-21.00 uur. Atrium, Hofstedelaan 4, Raalte.

Mis deze avond niet en meld u aan. Het aantal plaatsen is beperkt: vol is vol!

Lees verder

RSS