Online open huis

In tijden van Corona houden wij geen voorlichtingsavonden in de regio en geen Open Huis zoals gebruikelijk. Maar wat dan wel?! We combineren de voorlichtingsavonden en het Open Huis in één online event.

Online Open Huis

Het wordt een soort 'De Wereld Draait Door', maar dan anders. Tijdens de 'live' uitzending gaan we in gesprek met leerlingen, ouders, docenten en mentoren over hoe het hier op school gaat. Tussendoor zie je in filmpjes hoe dat eruit ziet bij ons op school. Informatief, maar vooral ook heel leuk!

Stel je vraag via de chat

Tijdens de uitzending kunnen leerlingen en ouders vragen stellen via de chat. In de week na de uitzending gaan we nog een aantal chatavonden organiseren. 

Ben jij bij de online informatieavond?

  • Dinsdag 12 januari vmbo/pro* - 19.30 uur
  • Dinsdag 19 januari havo/vwo - 19.30 uur

Volg het online open huis via: www.carmelcollegesalland.nl/openhuis

De uitzending komt daarna openbaar op onze website en is dus door iedereen terug te kijken op een later tijdstip.

 

Wil je meer weten over praktijkonderwijs?

Neem dan contact op met mevrouw Silvette Nijkamp, teamleider praktijkonderwijs. Wij informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden op het praktijkonderwijs. E-mail: s.nijkamp@carmelcollegesalland.nl

*) Stel je vraag via de chat!

Tijdens de online informatieavond van het vmbo op 12 januari, komt het praktijkonderwijs kort aan de orde. De collega's van het praktijkonderwijs zijn dan  bereikbaar via de chat om al uw vragen te beantwoorden. 

 

Agenda van groep 8 leerlingen

Ontdek gymnasium voor groep 8
14.00 uur

Ontdek gymnasium, voor ouders/verzorgers leerlingen groep 8
19.00 uur

Open Huis
16.00 - 20.00 uur