Naar hoofdcontent

Geslaagd!

Geslaagd!

Omdat het huidige schooljaar bijna ten einde is, worden er op dit moment veel cursussen afgesloten met een examen. In dit artikel komen de verslagen te staan van de afgelegde examens.
 

Lassen MIG/MAG niveau 1

Na een jaar hard leren, zijn er vijf leerlingen geslaagd voor het theorie examen lassen MIG/MAG niveau 1. De volgende klus was natuurlijk de voorbereiding op het praktijkexamen. Tijdens het oefenen in de praktijk, hebben de leerlingen verschillende werkstukjes moeten maken. Uiteindelijk zijn de vijf leerlingen ook geslaagd voor het praktijkexamen. Klasse, jongens!

SWB examens

Op 13, 20 en 27 juni, zijn er examens voor SWB geweest. Tijdens deze examens werd getoetst of de leerlingen voldoende op de hoogte zijn van de veiligheidsvoorschriften op de werkvloer. Leerlingen konden op 3 verschillende niveau's examen doen. Bijna iedere deelnemer is geslaagd. Gefeliciteerd!

 

'Werken in een grootkeuken"

Op dinsdag 25 juni hebben 7 toppers deelgenomen aan het examen 'Werken in een grootkeuken'. Na een heel schooljaar oefenen, leren en hard werken was dit de afsluiting van de cursus. Een echte chef-kok beoordeelde de  leerlingen op hun vakkennis en praktijkvaardigheid. De opdracht was het maken van een pizza. Hier komen veel technische vaardigheden bij kijken zoals deeg bereiden, groenten en vlees snijden en portioneren. Op het eind van het examen bleken de 7 deelnemers allemaal geslaagd te zijn. Gefeliciteerd! 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda

vmbo klas 4 inhaalweek toetsen
30 maart t/m 3 april