Naar hoofdcontent

GESLAAGD!

Op deze zonnige donderdag was het bij het Hoftheater een komen en gaan van feestelijk geklede leerlingen die hun diploma in ontvangst kwamen nemen. In totaal waren er vier sessies voor de leerlingen van het vmbo.

Bij de ingang werden de leerlingen, terwijl een bandje speelde, persoonlijk verwelkomd en gingen zij via de rode loper naar binnen waar hun docenten hen opwachtten.

Nadat iedereen in  het sfeervolle theater had plaatsgenomen, kwamen de leerlingen via de trap naar beneden om zich te verzamelen op het podium. Na een welkomstwoordje van hun teamleider en luid applaus van de aanwezige familie en medewerkers van het vmbo was het tijd om plaats te nemen voor het programma.

Het spits werd afgebeten door de leerlingen van team bk a, gevolgd door team gt a en team bk b en als laatste team gt b.

Voor alle leerlingen was er een woordje door de rector en de teamleider, een combinatie van zang, muziek en lasershow verzorgd door docenten, evenals een bijzondere act waaruit bleek dat er in een vuilniscontainer ook muziek zit. Ook maakten de docenten van deze laatste mogelijkheid gebruik om iets over hun leerlingen te zeggen en deden die andersom een dankwoordje.

Na dit informele gedeelte was het dan echt tijd om het felbegeerde papiertje in ontvangst te nemen!

Aansluitend trok zoals gebruikelijk een bonte stoet onder grote belangstelling naar de Leeren Lampe voor het gala.

(voor foto’s van de diploma-uitreikingen klik op een van  de links)

x

Wat staat er de komende tijd op de agenda

cspe vmbo GT
10 t/m 18 april

Sportclinics
Havo/vwo 3, Lichamelijke Opvoeding

Meivakantie (22 april t/m 3 mei)