Naar hoofdcontent

Afscheid

Afscheid

Ook dit jaar is er weer een heel aantal leerlingen van de vijfde klas en de Entreeklas van school gegaan. De leerlingen van klas 5 hebben allemaal een baan gevonden of gekozen voor de Entreeopleiding en de leerlingen van de Entreeklas zijn, na spannende examens, allemaal geslaagd en gaan verder met een MBO opleiding.

Anoj heeft een baan gekregen na een goede stage bij een autobedrijf. Ook Maikel, Dyon, Roy, Sil en Justin hebben, mede dankzij het halen van branchegerichte certificaten, een baan gevonden waar ze na de vakantie aan de slag kunnen.           Mohammed gaat nu na klas 5 alsnog de Entree opleiding volgen op Landstede in Raalte. Priscilla en Jon zijn aangenomen op Landstede in Zwolle om de opleiding “Vrij en Gastvrij” te volgen omdat ze allebei graag kok willen worden. Anouschka gaat de opleiding “Beveiliging” doen bij Aventus in Apeldoorn en Sayenna gaat op deze zelfde school de kappersopleiding volgen. Maureen wil in de zorg gaan werken en gaat de opleiding “Dienstverlening” volgen op Landstede in Raalte. Meredith wil graag de mode in; zij gaat na de zomervakantie starten met de opleiding “Basismedewerker mode” op Landstede in Zwolle.Tim heeft ervoor gekozen om na de Entree opleiding geen vervolgopleiding te gaan doen maar met het halen van diverse rijbewijzen uiteindelijk buschauffeur te worden. Daarnaast heeft hij een baan bij de taxicentrale. Shaquilles doel is om personal trainer in de sportschool te worden en gaat starten met de opleiding “Sport & Recreatie” op Landstede in Zwolle. Albert Jan gaat internationaal vrachtwagenchauffeur worden en gaat de opleiding “Transport & Logistiek” doen op het Deltion College in Zwolle. Op deze school gaat Sabine de opleiding ”Medewerker secretariaat” volgen. We wensen al onze leerlingen een heel fijne en succesvolle tijd in hun nieuwe baan of vervolgopleiding!

( enkele citaten uit de speech van de ouderraad van het pro)

Het is jullie gelukt ! GEFELICITEERD … een nieuwe tijd breekt aan, ruim baan voor onze leerlingen van het pro. Hallo buitenwereld, ze komen eraan! Die buitenwereld, beste allemaal, zit echt te wachten op mensen zoals jij, jij, jij en jij; kortom op jullie! In Nederland is er een groot tekort aan jonge mensen die weten hoe ze de handen uit de mouwen moeten steken. Want dat weten jullie. Jullie zijn goed opgeleid, zelfverzekerd, van alle markten thuis en je weet wat je kunt en wat je wilt!
Wij, als ouders zijn er trots op jullie te mogen laten gaan! Schoolverlaters, het is jullie gegund, jullie zijn er klaar voor … Ga en het ga je goed !

Lasershow afscheidsavond Carmel College Salland 2018

 

x

Wat staat er de komende tijd op de agenda

cspe vmbo GT
10 t/m 18 april

Sportclinics
Havo/vwo 3, Lichamelijke Opvoeding

Meivakantie (22 april t/m 3 mei)