Naar hoofdcontent

Vacature ouderraad havo/vwo
Meepraten op school, iets voor u?

Een goede samenwerking tussen de school en ouder(s)/verzorger(s) is belangrijk voor het onderwijs van onze kinderen. De ouderraad werkt actief aan dit ‘partnerschap’ en op dit moment zijn wij op zoek naar versterking.

De ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen op Carmel College Salland worden vertegenwoordigd door drie ouderraden: praktijkonderwijs, vmbo en havo. Daar waar nodig en mogelijk trekken de ouderraden samen op. De ouderraad houdt onder andere zicht op zaken die de leerlingen aangaan en de organisatorische ontwikkelingen binnen de school. Ouder(s)/verzorger(s) kunnen de ouderraad bereiken door te mailen naar: ouderraadhavo-vwo@carmelcollegesalland.nl

Ouderraad havo/vwo

De ouderraad havo/vwo vertegenwoordigt zo’n 1.500 leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). Wij vergaderen gemiddeld één keer per zes weken. Bij deze vergaderingen is de directeur Onderwijs, mevrouw Lemstra, ook aanwezig.

Als actief lid van de ouderraad

  • bent u goed geïnformeerd;
  • kunt u uw mening laten horen;
  • heeft u inspraak in het onderwijs van uw kind(eren).

Vacature

We zoeken momenteel drie ouder(s)/verzorger(s) die willen meepraten in de ouderraad havo/vwo. Gezien de huidige samenstelling, zouden we ons team graag versterken met één of enkele ouder(s)/verzorger(s) met een kind in de onderbouw (klas 1-2-3). Voor meer informatie over de vacature, werkzaamheden en tijdbesteding, kunt u contact opnemen met Joost van Gaal, voorzitter ouderraad havo/vwo. Dit kan telefonisch en per mail. E-mail: jaj.vangaal@gmail.com, telefoonnummer: 06 22 99 69 45.

Indien u concrete interesse heeft om plaats te nemen in de ouderraad, zien wij uw reactie heel graag voor vrijdag 8 maart 2019 tegemoet. Dat kan per e-mail naar: ouderraadhavo-vwo@carmelcollegesalland.nl.

Wij zien met belangstelling uit naar uw reactie!

 

Met vriendelijke groet,

Namens de ouderraad,

Joost van Gaal, voorzitter ouderraad havo/vwo

x

Wat staat er de komende tijd op de agenda

Internationalisering vmbo uitwisseling Italië
18 t/m 22 maart

Informatieavond nieuwe Entree-klas

Volleybal/basketbal
Havo/vwo 2, Lichamelijke Opvoeding