• Search
  • Home
  • Email
  • Print
  • Contact

Derdeklassers bezochten kamp Westerbork

woensdag 9 maart 2016

Op maandag 22 en woensdag 24 februari zijn de leerlingen van de derde klassen havo/vwo naar Westerbork geweest. Ze hebben de afgelopen weken bij geschiedenis de periode van de Tweede Wereldoorlog behandeld. Ter afsluiting van dit onderwerp hebben de leerlingen een uitstapje gemaakt naar Drenthe.

Lees verder

Leerlingen speeddaten met bètaprofessionals

woensdag 9 maart 2016

Dinsdag 15 maart gaan de meiden uit 3 havo en vwo speeddaten (korte kennismakingsgesprekjes voeren) met verschillende vrouwelijke professionals uit de bètarichting. De jongens speeddaten met ouders van onze leerlingen. Het doel is dat de leerlingen een indruk krijgen van het werk en studie van vrouwen en mannen met technische opleidingen en beroepen.

Lees verder

Thema avond voor ouders op 15 maart 2016

Puber in huis? Hoe houd je het gezellig!

dinsdag 23 februari 2016

Meld u aan voor de jaarlijkse thema-avond voor ouders op 15 maart aanstaande. De avond start vanaf 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en wordt gehouden in gebouw Hofstedelaan 4.

Lees verder

Carmel Crossloop

donderdag 18 februari 2016

In navolging van het succesvolle Sallands Crosscircuit stond er voor de leerlingen uit de eerste klas van het havo/vwo nog een crossloop op het programma. Op dinsdag 16 februari hadden de leerlingen van het Carmel College Salland de keuze uit twee afstanden, de 1,5 km en de 3 km. De locatie voor deze veldloop was Drostenkamp te Raalte.

Lees verder

Beste van Overijssel bij Op weg naar het Lagerhuis

woensdag 17 februari 2016

Op donderdag 11 februari heeft het debatteam van het Carmel College Salland uit Raalte de finale gewonnen van Op weg naar het Lagerhuis in het Provinciehuis in Zwolle. Na drie wedstrijdrondes en de halve finale hebben zij in de finale het Pius X College uit Almelo verslagen.

Lees verder

RSS