• Search
  • Home
  • Email
  • Print
  • Contact

PrO

Start schooljaar 2017-2018

dinsdag 18 juli 2017

Start schooljaar 2017-2018

De leerlingen van klas 1 t/m 4 worden op dinsdag 5 september van 11.30 - 12.00 uur weer op school verwacht.
Ze  krijgen in hun mentorklas het lesrooster en andere informatie over het nieuwe schooljaar. Klas 5 vertrekt om 9.00 uur naar hun kampeeradres.
.


PrO

Sportdag

maandag 17 juli 2017

Sportdag

Ook dit jaar streden de leerlingen van het PrO weer fanatiek om de medailles tijdens de jaarlijkse sportdag.
 


PrO

Presentis web-based

woensdag 12 juli 2017

Presentis web-based

In de zomervakantie wordt de web-based versie van ons leerlingbegeleidingssysteem Presentis gelanceerd. Dit betekent dat vanaf dat moment er geen software meer op uw computer geïnstalleerd  hoeft te zijn, om de gegevens in Presentis te kunnen bekijken.


VMBO

Bijzondere voorbereiding theaterproductie

maandag 10 juli 2017

Op dinsdag en woensdag zijn de uitvoeringen van de theaterproductie ‘Kankerlijers’ naar de gelijknamige film van Lodewijk Crijns, door derdejaars leerlingen die gekozen hebben voor de Carmel Class Art & Music. Ook leerlingen die de keuze hebben gemaakt voor D&P Podium en Producties vervullen een grote taak in de productie.


Groep 8VMBONieuws algemeen

Kennismakingsavond 10 juli

maandag 10 juli 2017

voor ouders van vmbo brugklas 2017-2018

Op maandag 10 juli worden er informatiebijeenkomsten voor ouders van toekomstige brugklasleerlingen vmbo gehouden. De tijden zijn als volgt. 

  • vmbo BB-KB start om 19.00 uur 
  • vmbo GT start om 20.00 uur 

Deze informatiebijeenkomsten worden gehouden in de kantine van gebouw Florens Radewijnsstraat 6. Er wordt gestart met een gezamenlijke bijeenkomst in de kantine, waarna de ouders met de mentor van zoon/dochter in een lokaal verder praten. Het totale programma duurt ongeveer anderhalf uur. 

In verband met de verwachte drukte op de parkeerterreinen adviseren wij u, om als het enigszins kan, met de fiets te komen.

 


PrOVMBO

Diploma-uitreikingen en gala

vrijdag 7 juli 2017


Het sfeervolle HOFtheater was op donderdag 6 juli weer het feestelijke decor van de diploma-uitreikingen van zowel het vmbo als het praktijkonderwijs.


PrO

Geslaagd

donderdag 6 juli 2017

Geslaagd

Op het eind van het schooljaar moeten veel leerlingen examen doen voor een branche gerichte cursus waaraan zij hebben deelgenomen. Gelukkig zijn er veel deelnemers geslaagd!
Allen van harte gefeliciteerd.


VMBO

Sportdag klas 3

donderdag 6 juli 2017

Sportdag klas 3

Donderdag 29 juni heeft de sportdag voor de 3e jaars vmbo leerlingen plaats gevonden. De leerlingen konden vooraf kiezen uit negen activiteiten, zodat iedereen een geschikt onderdeel kon uitkiezen.

 


PrO

Uitstapjes

vrijdag 30 juni 2017

Uitstapjes

Donderdag 29 juni hebben de leerlingen van de klassen 1 t/m 4 van het praktijkonderwijs, verschillende uitstapjes gemaakt. De grootste groep leerlingen ging naar ‘Movie Park Germany’. 


VMBO

Excursie Altenau

donderdag 29 juni 2017

Van 31 mei tot en met 2 juni is een groep van vierentwintig leerlingen met drie begeleiders naar Altenau (Harz) geweest


PrOVMBO

Triatlon groot succes

vrijdag 23 juni 2017

Triatlon groot succes

De vierde editie van de triatlon is vandaag geweldig verlopen! Tweeënzestig deelnemers (zowel leerlingen als docenten) van de afdeling vmbo en pro hebben 500 meter gezwommen in het zwembad van Tijenraan. 21,2 km gefietst bij sportpark Ramele en 5,2 km hard gelopen in park Drostekamp.


HAVO/VWO

Taaldorp

woensdag 21 juni 2017

Taaldorp

Op 20 juni vond het jaarlijkse Taaldorp plaats. De leerlingen uit klas 2 voerden gesprekken in het Frans, Duits en Engels. De gesprekken varieerden van het naar de weg vragen in het Duits tot iets bestellen in het Frans in een restaurant. De lokalen waren mooi aangekleed, waardoor je je echt in het buitenland waande.


VMBO

Bezoek schrijfster Iris Boter

dinsdag 20 juni 2017

Vandaag was Iris Boter weer te gast op het Carmel College Salland. Ze is schrijfster en illustrator van jeugdboeken en boeken voor jongvolwassenen. Drie klassen van het vmbo hadden de eer haar te ontmoeten.


PrO

Schoolvoetbaltoernooi

zaterdag 20 mei 2017

Schoolvoetbaltoernooi

Het was vandaag met 16 graden perfect voetbalweer om in Ommen onze voetbalkunsten te tonen. Precies een jaar geleden werd het meidenteam tweede en het jongensteam achtste.


HAVO/VWO

Gastspreker Martine Bonnema (scheikunde)

vrijdag 12 mei 2017

Leerlingen houden van afwisseling en daarom kregen de leerlingen van Havo 5 (scheikunde) tussen de examentrainingen door een gastles van Martine Bonnema over kunststoffen.


RSS