Naar hoofdcontent

Henk Mulders aangesteld als rector a.i.

"Mijn persoonlijke drive komt voort uit het besef dat ieder kind maar één kans heeft een optimale onderwijsloopbaan te doorlopen."

 

Het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege heeft de heer drs. H. (Henk) Mulders met ingang van 17 januari a.s. aangesteld als rector a.i.. Mulders is vanwege eerdere opdrachten geen onbekende van Carmel en Carmel College Salland. Gedurende de wervingsprocedure en inwerkperiode van de (nog te benoemen) nieuwe rector zal de ervaren bestuurder de taken van Johan Supèr overnemen. Laatstgenoemde gaat in januari aan de slag als voorzitter Centrale Directie van Scholengroep Carmel Hengelo.

“Als onderwijsmens gaat het mij altijd om het leveren van toegevoegde waarde. Mijn persoonlijke drive komt voort uit het besef dat ieder kind maar één kans heeft een optimale onderwijsloopbaan te doorlopen. Daarnaast weet ik dat de kwaliteit van het onderwijs valt of staat met de kwaliteit van de docenten en de schoolleiding. Ik ben verheugd om mij hiervoor in te zetten bij Carmel College Salland.”

Het College van Bestuur van Stichting Carmelcollege heeft er alle vertrouwen in dat de leiding van Carmel College Salland de komende periode bij de heer Mulders en het volledige directieteam in goede handen is.

Voor meer informatie over de vacature van rector Carmel College Salland kijk je op carmel.nl/vacatures-leidinggevende. De sluitingsdatum om te reageren op de vacature is zondag 14 januari a.s.

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x

Wat staat er de komende tijd op de agenda

Xperience vmbo
Thailand

Lenteschool
23 t/m 26 april

Meivakantie
school gesloten

Meivakantie