Naar hoofdcontent

Meiden Nederlands kampioen schoolvoetbal.
Van harte dames!

Meiden Nederlands kampioen schoolvoetbal.

Een schitterende prestatie van een fantastische groep meiden. Ze werden Nederlands Kampioen tijdens het scholierensporttoernooi Olympic Moves op 8 jl.

Olympic Moves

In de maanden maart en april heeft een groot aantal schoolteams van het Carmel College Salland deelgenomen aan de voorrondes van het grootste scholierensporttoernooi in Nederland de zogenaamde Olympic Moves. Vrijdag 8 juni werden de finales gehouden met mooie prestaties voor de veschillende teams. Vier teams hadden zich via deze voorrondes weten te plaatsen voor de finaledag, die voor het eerst als uitvalsbasis het prachtige sportcomplex Papendal had. zes badmintonners, een enthousiaste groep handbalsters uit klas 1 en 2, het meiden schoolvoetbalteam en een groep streetdancers.

Volgen jaar nieuwe selectierondes voor schoolteams

De sectie Lichamelijke Opvoeding kijkt met veel plezier en trots terug op de Olympic Moves. Leerlingen van praktijkondewijs tot en met vwo hebben bijzondere sportieve prestaties geleverd. Volgend schooljaar krijgt dit zeker een vervolg en maken alle sportieve leerlingen weer kans om zich in één van de vele schoolteams te spelen tijdens een selectiemoment op 27 september 2018

x

Wat staat er de komende tijd op de agenda

Voorjaarsvakantie
18 t/m 22 februari

Xperience Marokko vmbo/pro 3
21 februari t/m 5 maart

Huiswerkvrij
Havo/vwo 1-2-3