Naar hoofdcontent

Oogstgave 2018: €30.100 voor project in Thailand

Oogstgave 2018: €30.100 voor project in Thailand

Dinsdagavond vond de uitreiking plaats van de oogstgave 2018. De totale opbrengst is uitgekomen op maar liefst  € 30.100 !  De Thailand Xperience groep mocht dit bedrag in ontvangst nemen uit handen van pastoor Cornelissen.

Met dit geweldige bedrag kan de school in Thailand, waar kinderen met een beperking worden opgevangen, zelfvoorzienend worden. Een grote wens wordt realiteit en voor de leerlingen en begeleiders van onze school een hele mooie afsluiting van een fantastisch avontuur!

Al meer dan 15 jaar heeft de Thai Child Development Foundation duurzame invloed op de levens van kansarme kinderen. TCDF zorgt dat er ook aangepaste medische zorg en onderwijs beschikbaar is voor kinderen met lichamelijke handicaps, leerstoornissen of sociale problemen.

TCDF werkt op lokaal niveau en heeft zijn basis in de landelijke gemeenschap in de heuvels van  Paksong, Patho in de Thaise provincie Chumpon.

Op de facebookpagina  "Mount Neverrest Oogstgave 2018"  kunt u het project blijven volgen.

 

Deze activiteiten worden mogelijk gemaakt door, en met subsidie en financiering van POP3 gelden vanuit de EU, de Provincie en de gemeente Raalte 

 

 

 

x

Wat staat er de komende tijd op de agenda

Centraal examen tweede tijdvak (17 t/m 20 juni)
Tweede tijdvak

Internationalisering Londen vmbo 3KB en GT
17 t/m 21 juni

Xperience Mont Ventoux vmbo
17 t/m 21 juni