Naar hoofdcontent

Uitwisseling naar Turijn

Uitwisseling naar Turijn

19 maart vertrokken we vanaf onze school naar Schiphol en zijn met het vliegtuig naar Milaan gevlogen. Van daaruit werd de reis naar Turijn vervolgd met de bus. Eenmaal aangekomen bij de school waarmee we een uitwisseling hadden, kregen we een warm welkom met eten en drinken. Ook was er een tour door de school.

Voor de volgende dag was een welkomstfeestje georganiseerd met een fotopresentatie en maakten we een wandeling door het centrum van Turijn.

Op de derde dag stond ’s ochtends weer een wandeling door het centrum op het programma met als eindpunt het Science Museum waar we een workshop zouden gaan volgen.

De dag erna hebben we het Egyptische museum bezocht. Wat een ervaring!! Ook wandelden we door het Valentino Park en hebben prachtige plaatsen bezocht.

Voor dag vijf stonden sportactiviteiten gepland zoals zwemmen, schaatsen, voetballen, aikido en volleybal. s ’Middags was het weer tijd om afscheid te nemen van gastgezin en uitwisselingsstudent en zijn we eerst weer met de bus naar Milaan gegaan en vervolgens naar Nederland teruggevlogen.

Anouk en Esmee

x

Wat staat er de komende tijd op de agenda